..:: Professzionális élezés magas fokon ::..

Átvevő helyünk

5000 Szolnok Kápolna út 22.

Üzletünkben várjuk kedves ügyfeleinket vagy postai megrendelésüket.

Tel.:  +36 30 3076448
Nyitva-tartás:
H-P 8:00-16:00

Nyírógép és Fodrászolló Élezés SzolnokNyírógép és Fodrászolló Élezés Szolnok

Leo Rojas Der einsame Hirte

Oldalletöltés

Oldalletöltés|Találat |Egyedi

  • Az elmúlt 24 órában: 0
  • Elmúlt 7 nap: 0
  • Elmúlt 30 nap: 0
  • Most: 0

    ..:: 303041 ::..

Cégünket 2010 júliusában alapítottuk, hogy több éves szakmai tapasztalatunkat szélesebb körben is megismertethessük a szakemberekkel illetve a lakossággal. Nekünk kiemelt fontosságú az Ügyfeleink elégedettsége.

Fő profilunk a következőek: Fodrász ollóélezés (Tondeo,Kasho,Suntachi,yashaki,solingen,jaguár stb.), hajvágógép, állatszőrnyírógépek késeinek élezése(Moser,Oster,Remington,Andis,Wahl, Xpert stb.), manikűr-pedikűr ollóélezés, kések (Dick,Swibo,victorinox,Solingen,Kai,stb.), vadásztőrök, zsebkések, húsdaráló élezése – síkolása, metszőolló élezés, fűnyíró-penge késélezése, sövényvágó olló élezése..

ollok

Mi a lehetőségek szerint az élezést azonnal vagy rövid (1-2) nap határidővel vállaljuk.Gépeink garanciát adnak a gyors és pontos munkára.

Ha ad egy esélyt, hogy bemutassuk, mire vagyunk, képesek garantáljuk, hogy rendszeresen visszatérő ügyfél lesz Önből. Hozzánk szállítás után gyorsan, pár óra alatt megtörténik az élezés, nem kell napokat várni és nélkülözni kedvenc eszközeit.

Ne bízza értékes vágószerszámait az elavult élezési technikákra.

Üdvözlettel: BLADE&HAIR KFT

                Kovács László

                  30-307-6448

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

Vállaljuk

Kések, hentesbárdok, vadásztőrök, zsebkések, fodrász ollóélezés, manikűr-pedikűr ollóélezés, húsdaráló élezése – síkolása, metszőolló élezés, fűnyíró-penge késélezése, sövényvágó olló élezése rövid határidővel!

Törött ollók javítását vállaljuk!